Attractiepark Slagharen trakeert!

Van € 29
€ 13,50
  • Betaal nu maar € 13,50 i.p.v. € 29,00
  • Geniet van een avontuurlijk dagje uit voor het hele gezin
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree
  • Meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows
  • Tickets zijn geldig tot 6 januari 2019!

Met feestelijke korting naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Wie jarig is, viert feest! Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en vier het 55-jarig jubileum in het Wilde Westen van Nederland! Beleef als een echte avonturier een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows! Ga over de kop in onze nieuwe spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Of doe je liever wat rustiger aan en stap je in de stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren? Even rusten en nieuwe energie opdoen doe je in het Italiaanse restaurant Randy’s Pizza & Pasta. En vergeet je niet om de nieuw American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, acrobatiek van het hoogste niveau van David Robert en volop magie van Justin Ronday te bezoeken?

 Kaartjes voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen bestel je nu voor € 13,50* i.p.v. € 29,00. Dit is een feest voor het hele gezin!


*Exclusief € 0,70 administratiekosten. De actie is geldig t/m 9 september. De kaarten zijn geldig t/m 6 januari 2019 (van 29 okt t/m 6 jan alleen de weekenden geopend,
m.u.v. kerstvakantie) voor actuele openingstijden kijk op www.slagharen.com. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld.
Restitutie is niet mogelijk. De actie loopt zolang de voorraad strekt.