Drievliet tickets met topkorting

Fun met de hele familie! Normale ticketprijs €24,50. Nu voor maar:

€ 15,00

- Tickets zijn het hele seizoen geldig!Speciaal voor Veronica Magazine lezers bieden wij tickets voor Familiepark Drievliet met topkorting. Bestel nu je tickets voor slechts €15 (normale prijs €24,50). 

Familiepark Drievliet, in Den Haag, is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt. Sterker nog; al je zintuigen worden er geprikkeld. Maak je een vrije val of wordt je afgevuurd naar de top, beleef het in de Chute, maar je kan ook zelf in actie komen door een fietstocht door de lucht te maken in de Tijdmachine. Bekijk de film Skull Rock in het CineMagic 5D theater, waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. In de Formule X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je echt een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

Ook voor de allerkleinsten is er veel te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze gezellig met een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een sleepbootje om de walvis te redden.

Wees er snel bij want OP=OP

* Tickets zijn geldig t/m 27 oktober. Kinderen tot 1 meter lengte gratis entree.

Familiepark Drievliet, in Den Haag, is een attractiepark waar je ogen en oren tekort komt.

Sterker nog; al je zintuigen worden er geprikkeld. Bekijk Skull Rock in het CineMagic 5D theater,

waar je het gespetter van de zee voelt en de lucht van stinkende kapitein Scabb opsnuift. Maak je

een vrije val van 13 meter of wordt je afgevuurd naar de top? Beleef het in de Chute. In de Formule

X schiet je binnen twee seconden naar een snelheid van 70 kilometer per uur en in De Kwal ga je echt een paar keer helemaal over de kop. Probeer dan nog maar eens recht te blijven lopen.

 

Ook voor de allerkleinsten is er veel te beleven. In het gebied Lol Atol kunnen ze gezellig met

een treintje, hoogspringen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren of in een

sleepbootje om de walvis te redden.