Duncan Laurence in de Ziggo Dome

+ GRATIS 3 maanden Tijdschrift.nl t.w.v. €30,-


€ 44,00
  • 26 maart 2020 in de Ziggo Dome
  • Ontvang GRATIS 3 maanden Tijdschrift.nl t.w.v. €30,-
  • Winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019

Winnaar Eurovisie Songfestival 2019 komt met grootste soloshow naar Ziggo Dome, Amsterdam

Het ongeloofelijke succes van ‘Arcade’ op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv brengt Duncan Laurence op donderdag 26 maart 2020 naar de Ziggo Dome.

In Nederland verkocht Duncan Laurence na zijn overwinning meer dan14.000 tickets. In het najaar gaat hij ook op tournee door Europa.

“Het is niet te bevatten wat er allemaal gebeurt! Binnen een jaar na het Songfestival langs de grootste poppodia van Nederland en in de grootste zaal van Nederland, dat had ik niet durven dromen,” aldus een enthousiaste Laurence. 

Bestel je tickets nu en ontvang per bestelling GRATIS 3 maanden een abonnement op Tijdschrift.nl!

Met een abonnement op Tijdschrift.nl heb je keuze uit ruim 75 tijdschriften. Geniet van de beste Nederlandse tijdschriften waar en wanneer je maar wilt. Zo heb je altijd digitaal toegang tot LINDA., Libelle, Donald Duck, Panorama, VT Wonen, Autoweek, Viva en nog veel meer. En niet alleen jij maar het hele gezin kan genieten van het aanbod want de app is te gebruiken op 5 apparaten tegelijk.

Hoe werkt het?
Nadat je de tickets voor Duncan hebt gekocht ontvang je een email met daarin een vouchercode. Verzilver je vouchercode op de website van https://www.tijdschrift.nl/duncan en download de app. Daarna kun je direct beginnen met lezen.

Goed om te weten
1.De code is geldig voor 3 maanden toegang tot Tijdschrift.nl. twv €30,-
2.De code dient binnen 6 maanden verzilverd te worden
3.Het abonnement loopt automatisch na 3 maanden af. Opzeggen is dus niet nodig