Goud en Nieuw met Gerard Joling

Hét feest met een gouden randje

Fonkelnieuwe show met een gouden randje wordt gebracht door één van Nederlands’ bekendste zangers en tevens tv-presentator Gerard Joling, die tijdens deze bijzondere showavond begeleid wordt door een grootkoppige big band. 

VANAF

€ 43,68

* 28 december in de Ziggodome in Amsterdam

* Swingen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits

* Feest met een gouden rand in chique setting

* Groot live orkest

Gerard Joling trekt dit najaar met Goud & Nieuw één avond alles uit de kast voor een feest met een gouden rand. In stijl wordt er teruggeblikt op een prachtig jaar en met elkaar geproost op een gloednieuw jaar. Swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij de gezelligste tijd van het jaar.

 Goud & Nieuw combineert de warmte van Kerst met het feest van Oud & Nieuw. Een feestavond die staat voor het samenzijn in stijl met vrienden, familie en andere dierbaren met een groot live orkest,  blazers en strijkers, álles!

 Gerard Joling: “Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome! Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten.”