Holland zingt Hazes 2019

Gratis rangupgrade

VANAF

€ 65,40

* Early bird ticket met rangupgrade

* Boek een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang

* Ticketprijs vanaf €65,40 

* 22 en 23 maart 2019

Het grootste meezingfeest van Nederland komt terug in 2019! Speciaal voor jou als Veronica Magazine lezer hebben wij een beperkt aantal early bird tickets bemachtigd voor het concert op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart. Boek nu je tickets en ontvang een gratis rang-upgrade! Je boekt een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket!

ARTIESTEN KOMEN HEEL DICHTBIJ
Tijdens deze zevende editie komt het echte Hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Nederlands grootste artiesten zullen voor het eerst in een in-the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. Dit betekent dat je rondom het podium staat en de artiesten bijna aan kunt raken.

VERTROUWDE FORMULE
Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule; alle grote Hazes-hits, een keur aan bekende artiesten, de grootste kroeg van Nederland en een avond heel hard meezingen. Kortom: een heerlijke avond FEEST!

Voorwaarden: Geldig op 1e en 2e rang tickets. Ticket prijs: vanaf 65,40 euro. De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het event, item en verzendwijze, maximaal 2,90 euro transactiekosten en/of 3,50 euro verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.