IJsbeelden Festival

Met wel 27% korting

R-IJS DOOR DE TIJD is een winterse ijs- en sneeuwbeleving voor het hele gezin.

Van € 17,50
€ 12,75

GOED OM TE WETEN:

Datum: 14 december 2019 t/m 1 maart 2020
Locatie: IJsselhallen, Zwolle
• Openingstijden: di – zo 10:00 tot 17:00 uur
Tijdens vakanties op maandag geopend. 

Gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar met deze korting, dus wees er snel bij! 

LET OP:

Na bestelling ontvang je een vouchercode. Dit is nog niet je entreeticket. Verzilver de vouchercode en kies zelf een gewenste datum en tijdstip. Instructies staan beschreven op het voucherticket dat je ontvangt na betaling.

Beleef het grootste IJsbeelden Festival met exclusieve korting

Een unieke 'R-ijs door de tijd' voor jong en oud.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland met meer dan 70.000 bezoekers. De beste ijskunstenaars ter wereld gingen aan de slag gaan met 550.000 kilo ijs en sneeuw. Daarmee vertaalden zij het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog met geweldige special effects. Maak een wervelende R-IJS door de tijd. Begin in de prehistorie met immense dino’s, ontmoet oermensen in hun grot en eindig in de toekomst waar mensen leven op Mars. Dorst gekregen van de reis? Dan bent u van harte welkom in de ijsbar waar de drankjes al koud zijn. 

Bestel snel kaarten:
Vanaf 11 jaar €17,50 nu voor €12,75*
Kind 4 t/m 10 jaar €12,00 nu voor €10,00*

* Prijs is exclusief €0,70 boekingskosten per ticket. De tickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen. Geldig t/m 1 maart 2020 op basis van beschikbaarheid. Tot en met 3 jaar gratis toegang. Let op: je koopt een vouchercode welke nog verzilvert dient te worden ná aankoop. Bij het verzilveren kies je een gewenste datum en tijd.