Je eigen Foto op Hout laten bedrukken in maat 60x40, 80x60 en 120x80cm

60% korting op Canvas Company Groep
Van € 62,95
€ 25,18

Voorwaarden

  • Jouw foto op vurenhout wordt standaard geleverd zonder ophangsysteem. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en België.
  • Na bestelling wordt jouw foto op vurenhout binnen 5 werkdagen verzonden.

De CanvasCompany groep en Veronica

Wij zijn CanvasCompany: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHout, Fotocadeau.nl en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Veronica bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Unieke korting op Foto op Hout: 60% korting op 3 formaten!

Gebruik de kortingscode VM60 om direct gebruik te maken van de korting!

  • Voor optimaal resultaat bevelen wij de whitewash aan (je betaalt een klein bedrag extra). Zonder whitewash wordt je foto donkerder en zijn nerven en noesten zichtbaar. Bij foto's met gezichten raden wij altijd aan om voor whitewash te kiezen! (zie foto)
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.