Stoere Euphorbia Cactus 60-70 cm

Tot 55% korting. Van €49,95 voor


1x Stoere Euphorbia Cactus van €49,95 voor €24,95
2x Stoere Euphorbia Cactus van €99,90 voor €44,95

Van
Vanaf € 24,95

Let op:

  • Geen recht van retour op planten omdat het een levend product is. 
  • De leverancier levert niet op de Waddeneilanden. 
  • De verzendkosten zijn gratis
  • Plant wordt geleverd in kweekpot

Dat de cactus de laatste jaren immens populair is zien we op allerlei interieurblogs en op social media. Instagram en Pinterest ontploffen door de meest gave cactussen.

Groot en klein, in een gekleurde pot of juist bungelend aan het plafond. De Euphorbia is een schitterende mooi vertakte cactus. De cactus heeft een ruig en stoer uiterlijk en is ontzettend sterk. Officieel gezien is de Euphorbia geen cactus (maar een succulent-cactus) maar wordt er vaak wel voor aangezien.

Hij is erg fotogeniek en een aanrader voor plantenliefhebbers met minder groene vingers. Euphorbia Cactussen zijn een echte trend op de kamerplanten markt.

 

Verzorging

Cactussen zijn meester in het overleven. Ze kunnen veel water opslaan waardoor ze makkelijk langere periodes droog kunnen staan. Bij lagere temperaturen in de winter kan een cactus zonder problemen 3 maanden zonder water (sommige cactussoorten kunnen wel iets krimpen).

Bij lagere temperaturen is het beter om de grond droog te houden zorg echter niet dat hij té koud of op de tocht staat, hier houd hij niet van.

Staat de plant echter in de woonkamer vol in de zon en/of boven een radiator dan is 1 keer per maand water geven aan te raden.

 

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van 60-70 cm (gemeten incl. pot)