Tropische Kamerplanten mix – set van 4 planten

Met 52% korting. Van €69,95 voor

Mix van 4 tropische kamerplanten.
Gemakkelijk in verzorging en langzaam groeiend!
Ideaal voor huiskamer of kantoor.

Hoogte bij levering: 30-40cm (gemeten incl kweekpot)

€ 32,95

Let op:

  • Geen recht van retour op planten omdat het een levend product is.
  • De leverancier levert niet op de Waddeneilanden.
  • De verzendkosten zijn gratis
  • Plant wordt geleverd in kweekpot


In de mix:
Areca Lutescens
De Areca palm heeft velen namen, zoals Arekapalm, Dypsis, Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm. De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant heeft bijna alle tropische gebieden . De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren wordt ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, het filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Bananenplant - Musa oriental Dwarf
Haal de tropen in huis met je eigen bananenboom! Deze kamerbananenplant, ook wel de Musa Oriental Dwarf genoemd, komt van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en Australië. Het is een tropische kamerplant met prachtige grote bladeren. Deze speciale banaan-soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan (want die kan zo’n 150cm per jaar groeien).

Ctenanthe burle-marxii
Ctenanthe, inheems in tropisch Brazilië, is een lid van de Marantaceae-familie en is verwant aan de calathea en de gebedsplant. Deze groenblijvende vaste planten worden voornamelijk geteeld voor de schoonheid van hun kleurrijke bladeren.
De Ctenanthe burle-marxii is een kleinere, compactere plant met zilvergrijze elliptische bladeren met groene strepen.

Alocasia Stingray
Bijzonder decoratieve plant voor in de huiskamer. De bladeren van de Alocasia zijn voorzien van een puntig gevormd uiteinde, alsof dit de staart is van een rog. Vandaar haar naam Stingray. Elk blad doet aan een rog denken. Deze unieke plant verdient een mooi plekje in uw huis! Alocasia 'Stingray' heeft weinig licht nodig omdat ze oorspronkelijk uit het donker oerwoud van tropisch Azië afkomstig is. Geef de plant daarom zeker geen direct zonlicht. De Stingray houdt van de warme huiskamer, in zomer en winter. Geef Alocasia 'Stingray' een opvallend plekje in uw huis. Alocasia is van oorsprong afkomstig van de tropische regenwouden en moerassen van Azië en Australië. In Europa is deze plant vooral in gebruik als een decoratieve bladplant voor in de warme huiskamer.

 

Planthoogte

De plant wordt geleverd met een hoogte van 30-40 cm (gemeten incl. kweekpot)